Lifestyle

Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele, inclusiv cu trupa Vama, din cauza unor probleme de sănătate

  • tudor-chirila_2.jpg

Tudor Chirilă are niște probleme de sănătate care îl împiedică să mai urce pe scenă în viitorul apropiat. Artistul în vârstă de 48 de ani și-a anunțat fanii, prin intermediul rețelelor de socializare, că nu va putea urca pe scenă în perioada următoare. În fapt, medicii i-au interzis să-și folosească vocea.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă.

Și trupa Vama a postat un mesaj pe contul de socializare.

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele, inclusiv cu trupa Vama, din cauza unor probleme de sănă… […]

Back to top button