Lifestyle

Sylvia, probleme de sănătate grave: „Am fost într-un fel de semi-comă”

Sylvia a avut probleme de sănătate grave, la sfârșitul anului trecut. Din acest motiv, ea a lipsit de pe rețelele de socializare.

„Anul trecut a fost un an mai dificil pentru mine. Primele două luni ale acestui an mi le-am rezervat să mă ocup de propria sănătate. Fix în ultimele zile din anul trecut am avut o gripă super oribilă. Nu am mai trăit niciodată așa ceva, aia a fost cireașa de pe tort, m-a dat peste cap. Am avut febra, frisoane, dureri de cap, două zile am fost într-un fel de semi-comă, nu mă puteam ridică din pat efectiv. Acum, de o lună și ceva m-am apucat să țin post intermitent, ceea ce mi-a făcut foarte bine”, a declarat Sylvia, potrivit antenastars.ro.

Sylvia, probleme…


Din cauza problemelor, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a luat o pauză de la activitatea din mediul online. Ea a simțit nevoie de pauză.
„M-a dat lumea dispărută de tot. Nu am mai postat nimic de multe luni și lumea nu știe ce s-a întâmplat cu mine. Eu am avantajul că sunt un om care nu câștigă bani din social media. Nu este job-ul meu. Îmi permit să iau o pauză de la social media când simt nevoia. Am avut alte priorități și nu am avut timp și disponibilitate sau energie să mă gândesc că ar trebui să postez pe social media. Viața mea a continuat, am avut concerte în perioada asta, am ieșit cu prietenii, dar nu am mai stat pe social media”, a mai spus Sylvia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
22 zile în urmă

Altă piți cu sănătatea făcută praștie. Cu sau de la dozele „sigure și eficiente”. Dar ia să mai vedem ce scrie în presă, nu în fițuici ordinare ca asta în care scriu eu acum sau bezebeaua ori bizbrasov: „Cifrele nu… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 22 zile în urmă de către Barbu Gh.
20 zile în urmă

[…] Vezi și: Sylvia, probleme de sănătate grave: „Am fost într-un fel de semi-comă” […]

Back to top button