Lifestyle

Speak și Ștefania au fost confirmați cu COVID-19, în timpul vacanței din Indonezia / În ce condiții sunt ținuți în izolare

 

Speak și Ștefania au parte de o vacanță de coșmar în Indonezia. Cei doi au fost diagnosticați cu COVID-19 acolo și au fost plasați în izolare, într-un hotel despre care se plâng că este insalubru, plin de mizerie și mucegai. În plus, mâncarea ar fi îngrozitoare, potrivit spuselor artistului.

Pe Instagram, Speak și-a exprimat indignarea, distribuind și câteva imagini din camera de hotel.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia (n.r. emisiunea Asia Express). Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară, dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a povestit Speak, citat de cancan.ro.

Speak și Ștefania au intrat în carantină, după ce au fost testați pozitiv la coronavirus, fără a avea simptome.

„De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea”, a anunțat, artistul, ieri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button