Lifestyle

Soțul Gabrielei Cristea, de urgență la spital. Problemele s-au acutizat la Brașov

Soțul Gabrielei Cristea, de urgență la spital…

Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital, zilele trecute. Soțul Gabrielei Cristea a plecat din Brașov în București pentru a se trata. Tavi Clonda a povestit că problema a pornit de la un gest comun: Și-a smuls o parte din cuticulă, iar locul s-a infectat. Ulterior, soțul Gabrielei Cristea a început să aibă dureri, dar nu s-a gândit nicio clipă că va ajunge la complicații. Văzând faptul că degetul afectat i s-a umflat, a plecat din Brașov în București pentru a merge la spital.

„Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo, probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis că dureri mititele mai sunt zilnic.
Te mai înțepi în ceva și am zis lasă că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul. Și m-am panicat îți dai seama! Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital”
, a spus cântărețul, în cadrul unei intervenții televizate, conform cancan.ro.


Ajuns la spitalul din Capitală, soțul prezentatoarei TV s-a dus la urgențe. Medicii de la centru i-au făcut un drenaj la degetul afectat, fără anestezie. Ulterior, l-au pansat.

„Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează. M-a durut (intervenția, n.r.) că a fost pe viu, dar am rezistat și sper să fie în continuare ok treaba. Dar importantă este că mă simt bine, nu mă doare, dar oricum durează un pic recuperarea, că na, fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj, să nu intre praf, mizerie. Am tot citit și pe net, mi-au zis și doctorii, pot degenera dacă nu mergi la timp”, a povestit Tavi Clonda la Antena Stars.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button