Lifestyle

Soțul Deliei a avut o relație cu Andreea Marin / S-au îndrăgostit… la Brașov

 

Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, a format un cuplu cu Andreea Marin. Artista a dezvăluit faptul că nu a fost niciodată geloasă pe fostele relații ale soțului ei. Din declarațiile blondei reiese faptul că cea mai serioasă a fost relația cu Andreea Marin, care a început prin 2004.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu imi fac probleme din această cauză”, a spus Delia, pentru revista Star, potrivit cancan.ro.

Andreea Marin și Răzvan Munteanu s-ar fi cunoscut în 2004, la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Brașov, potrivit presei tabloide. Pe atunci, actualul soț al Deliei avea 27 de ani, fiind cu 3 ani mai tânăr decât Andreea. Cei doi nu au ajuns să-și oficializeze relația.
Întrebată ce fac pentru a ține căsătoria, Delia a povestit că totul ține de naturalețe.

„Suntem naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”. Cât despre copii, cântăreața a povestit că „sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil”. Artista a explicat că-i plac copiii, dar nu și lumea în care trăim.
„Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, mărturisea artista acum ceva timp într-un interviu pentru Revista Unica.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button