Lifestyle

Soția prezentatorului TV Dani Oțil nu mai vrea să locuiască în vila din Corbeanca

Gabriela, soția prezentatorului TV Dani Oțil, vrea să se mute cu familia din vila din Corbeanca. Ea încearcă să își convingă partenerul să renunțe la această casă. În urmă cu ani de zile, Dani Oțil s-a mutat din garsoniera pe care o avea în București într-un duplex din Corbeanca, împărțit cu colegul său de la matinal, Răzvan Simion. De când s-a mutat cu el, Gabriela a făcut mai multe modificări, pentru a amenaja casa și pe gustul ei, însă tot vrea să se mute.

„Păi am schimbat perdelele de vreo 3 ori deja, cred, Dani nu mă mai suportă! Am schimbat mocheta, am zugrăvit, pe toate cred că le-am făcut, tot ce face o femeie. Am mers doar pe design, ce e frumos și ce îmi place mie”, a recunoscut Gabriela într-un interviu pentru Cancan.


Ea a amenajat și camera fiului lor, Tiago. „Da, mi-am dorit să aibă o cameră colorată, cu animăluțe și asta am și făcut. Încă de la 5 luni l-am mutat în dormitorul lui, în pătuțul lui. A fost foarte greu, încă este foarte greu, pentru că eu noaptea trebuie să merg pe scări la el, când mă strigă. Nu avem camerele alăturate. Este foarte greu, dar este foarte bine că are camera lui. Îl mai iau câteodată în pat lângă mine, dimineața, dar nu, în rest, doarme în camera lui”, a mai zis soția prezentatorului de la Antena 1.


Întrebată ce alte modificări ar mai face la casa din Corbeanca, Gabriela Oțil a recunoscut că vrea altă casă, din cauza faptului că actuala locuință este prea departe de București și pierd mult timp în trafic. „Mi-aș dori o altă casă! Eu sunt picătura chinezească. Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje lui Dani că trebuie să ne mutăm, pentru că stăm foarte departe. Noi stăm în Corbeanca, nu mai este niciun secret, și petrecem foarte mult timp în trafic. Și atunci trebuie să ne mutăm undeva în oraș. Și încerc, doar că, nu știu, sper să și reușesc!”, a explicat Gabriela Oțil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button