Lifestyle

Se renunță la America Express / Realizatoarea Mona Segall a decis…

Se renunță la America Express.

S-a filmat a doua ediție a reality-show-ului cu mare succes la public, care urmează a fi prezentat la Antena 1. Se știe, la această „aventură” a participat și jurnalista brașoveană Iuliana Pepene. Prezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1 a făcut echipă cu ziarista de investigații Sonia Simionov.

Se renunță la America Express

Așa cum a prezentat cancan.ro, realizatoarea Mona Segall este decisă s-o încheie cu America Express, asta după ce concurenții s-au confruntat cu serioase probleme de securitate în timpul periplului prin Columbia, Ecuador și Argentina. Unii ar fi fost urmăriți de traficanți de carne vie, alții ar fi fost jefuiți.

Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante, dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au relatat surse din Antena 1, pentru cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button