Lifestyle

Iuliana Pepene – noi dezvăluiri de la America Express

Iuliana Pepene s-a întors de ceva timp de la America Express – Drumul Soarelui. În periplul prin Columbia, Ecuador și Argentina, jurnalista originară din Brașov a făcut pereche cu Sonia Simionov.

Prezentatoarea matinalului de la Antena 1 a dezvăluit ce i se întâmplă după revenirea în România.

„După două luni fără telefon la America Express, când am ajuns acasă îmi uitam telefonul peste tot. Îl uitam la restaurant pe masă, îl pierdeam prin casă. Nu este tocmai un lucru rău. A fost așa un detox de social-media și de tot ce înseamnă internet. Nu este rău fără telefon, te ajută să interacționezi mai mult cu oamenii”, a a declarat Iuliana Pepene pe contul său de Instagram.

Iuliana Pepene a mai precizat, potrivit Fanatik, după aventurile avute prin America Express: „Știu că m-am întors diferită, am învățat foarte multe lucruri noi despre mine la America Express. Unul dintre lucrurile revelatoare a fost faptul că eu pot fi calmă. Este foarte straniu, am crezut că m-am îmbolnăvit sau ceva. Acolo am fost surprinzător de calmă. Eu acolo mâncam foarte puțin și nu mai aveam energie să mă enervez”.

„Experiența asta de la America Express, drumul ăsta sisific pe alocuri, dar presărat și cu foarte multe momente frumoase, m-a făcut să înțeleg foarte multe lucruri despre mine. Am văzut locuri noi, am ascultat povești incredibile. Am legat prietenii cu oameni foarte faini, pentru că toți competitorii au fost extraordinari. S-a legat o prietenie pe viață și mi-a dat un boost”, a mai spus vedeta Antenei 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button