Lifestyle

S-a stins actorul Tony Sirico

  • tony-sirico-gty-jt-220708_1657322273063_hpMain_16x9_1600_298

Tony Sirico, actorul care a jucat rolul lui Paulie Gualtieri din Clanul Soprano, a încet din viață la vârsta de 79 de ani, în cursul zilei de vineri, 8 iulie. Cel care a făcut anunțul referitor la decesul acestuia a fost fratele său.

Bob McGowan, care era și managerul actorului, a declarat pentru Hollywood Reporter că Tony Sirico a decedat într-un centru de asistență din Fort Lauderdale, din Florida.

„Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony «Tony» Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa, în dimineața zilei de 8 iulie 2022”, a scris pe Facebook fratele lui Sirico, citat de playtech.ro

„Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele mesaje de dragoste și condoleanțe și solicită publicului să-i respecte intimitatea în această perioadă de doliu”, se mai arată în declarație.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button