Lifestyle

S-a aflat cine a câștigat America Express

S-a aflat cine a câștigat America Express.

Antena 1 a difuzat doar câteva episoade din această emisiune-concurs și au și apărut informații privitoare la echipa învingătoare. Filmările în Mexic, Guatemala și Columbia, începute în mai 2022, au durat aproape două luni.

Potrivit Gândul, în finala America Express s-au calificat duo-urile: Cătălin Bordea – Nelu Cortea, Andreea Antonescu – Andreea Bălan și Chef Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru.

S-a aflat cine a câștigat America Express. Potrivit sursei citate, victoria a fost adjudecată de Bordea și Cortea. Cei doi sunt prieteni buni încă din perioada în care erau studenți la Actorie.

După ce și-a încheiat aventura pe „Drumul Aurului”, Cătălin Bordea a relatat în social-media: „Am lăsat opt kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”.

La rândul său, Nelu Cortea a precizat: „Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
stefanelena
14 zile în urmă

Se știe din vara 2022 că Bordea-Cortea a câștigat! Așa că, nu e știre noua sub nicio forma.

Citeşte şi...
Close
Back to top button