Lifestyle

Roxana Ciuhulescu regretă că a pozat în Playboy. Ce și-a cumpărat cu banii obținuți

Roxana Ciuhulescu regretă că a pozat în Playboy. Ajunsă la vârsta de 44 de ani, acesteia îi pare rău că în 2001 a pozat în revista pentru adulți. În paginile revistei au mai apărut Gina Pistol, Loredana Groza, Dana Săvuică, Nicoleta Luciu etc.. Roxana recunoaște că regretă apariția în revistă, chiar dacă a câștigat mulți bani.

Într-un interviu pentru Fanatik, Roxana Ciuhulescu a povestit despre ședința foto de atunci.

„Playboy a fost o experiență în viața mea, în anul 2001. La vremea respectivă a fost o mare tentație pentru mine. Nu aveam obligații, nu eram căsătorită, nu aveam copii, arătam bine. Arăt bine și acum, dar nu mi-aș mai dori să fac asta. Am regretat puțin experiența, pentru că la vremea respectivă nu exista retuș, nici Photoshop. A fost o experiență care, recunosc, mi-a adus o sumă frumușică, mi-am cumpărat un apartament atunci”, a spus Roxana Ciuhulescu.

„A fost un lung șir de experiențe. Am pozat, apoi au urmat diverse evenimente după lansarea coperții. Cine era pe copertă, era starul lunii. N-aș mai repeta experiența, totuși am 44 de ani. Acum sunt într-o altă etapă a vieții mele. Când vor crește copiii mei, vor vedea revista. Fata mea știe deja de Playboy. Dacă aș da timpul înapoi, nu știu dacă aș mai face treaba asta”, a încheiat ea.

Foto – internet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button