Lifestyle

Rita Mureșan: „Cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe” în ultimul an

Rita Mureșan a declarat că problemele cu care s-a confruntat în ultimul an au îmbătrânit-o cu 10 ani. Printre altele, ea s-a confruntat cu probleme de sănătate. Susține că nu este vorba despre o boală, ci despre o carență.


„A fost o problemă de sănătate. Mă credeam invincibilă. Sunt pe cale să se rezolve problemele. Sunt mai așa. M-a luat pe nepregătite. Nu a fost o boală, o carență anume. M-a luat pe nepregătite și prin suprindere. Ego-ul ăsta a venit așa. El apare când nu te aștepți. Cine s-ar fi gândit că ego-ul meu apare pe partea de sănătate. Anul trecut m-a dat înapoi. Tot ce aveam planificat, a căzut”, a povestit Rita Mureșan.

„Eu știu că nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă cu un motiv în viață. (…) Eu zic că fac în fiecare an 23 de ani, dar prin câte am trecut de anul trecut din vară și până acum, cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe. Multe. Nu am puterea să vorbesc acum. Genul ăla în care ești neputincios. Când nu ai ce să faci. Trebuie doar să accepți.Și să mergi mai departe. Să susții cât poți de bine. Atât”, a spus Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu.
În ultima vreme, designerul a ieșit din lumina reflectoarelor. Rita Mureșan se luptă și cu dorul de fiicele ei. Acestea s-au stabilit în Paris, respectiv în New York.

Vezi și: Artist brașovean, succes (până) în Japonia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
7 luni în urmă

Nu este boală, este o „carență”. S-o fi injectat? Că atunci este clar ce carență are: de materie cenușie. Că boala sau coasa vor veni ele. „SUBIT”

Back to top button