Lifestyle

PRO TV a vrut să-l „fure” pe Bendeac / Care este cel mai mare regret al actorului

 

Mihai Bendeac a mărturisit că a primit oferte pentru a lucra la PRO TV. Actorul, care are contract de mai mulți ani cu Antena 1, a primit ofertă pentru „Românii au talent”, după cum a povestit în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.
Potrivit acestuia, i s-au făcut oferte și anul trecut și anul acesta, dar le-a refuzat.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru «Românii au talent». Și anul acesta am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a precizat juratul de la „iUmor”.

El a povestit și care este cel mai mare regret al său.

„Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată. Era vorba despre niște lucrători care lucrau la apartament și era vorba că mai bine luam o firmă ca să nu lucrăm cu nea Gică sau Dorel, iar la un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, a povestit Mihai Bendeac.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Conform cancan.ro, Mihai Bendeac (39 de ani) are mari șanse să ajungă la PRO TV, postul concurent al Antenei 1. Actorului i s-ar fi oferit un rol de jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent”. […]

Back to top button