Lifestyle

Prezentatorul TV Răzvan Simion s-a căsătorit. „Astăzi am spus DA-ul nostru”

Prezentatorul TV Răzvan Simion s-a căsătorit. Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit astăzi, 8 iunie. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și iubita lui anunțaseră că își vor uni destinele în vara aceasta, însă nu făcuseră publică data exactă. Astăzi, după cununie, cei doi au dezvăluit pe rețelele de socializare că au devenit soț și soție. Au postat pe Instagram câteva fotografii însoțite de un mesaj despre povestea lor de dragoste și nuntă.


„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră️”, au transmis mirii.


Într-un interviu recent, Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. „Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși.


Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. (…) Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. (…) Am evoluat foarte mult împreună”
, a spus Daliana Răducan, citată de libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button