Lifestyle
-

Damian Drăghici a ținut post negru 7 zile
Damian Drăghici ținut post negru 7 zile, timp în care a consumat numai apă și săruri. Celebrul artist a slăbit…
Citește mai mult » -

Cum ies cozonacii pufoși / Ingredientul „minune” folosit de Mirela Vaida – rețetă din zona Moldovei
Cum ies cozonacii pufoși. Mirela Vaida este o prezentatoare de succes la Antena Stars, dar este și o gospodină apreciată.…
Citește mai mult » -

Cum și-a schimbat stilul de viață Lili Sandu, după ce a fost diagnosticată cu premenopauză, la 29 de ani
Lili Sandu a fost diagnosticată cu premenopauză și sindromul ovarelor micropolichistice, atunci când avea 29 de ani.Ea se afla în…
Citește mai mult » -

Delia a renunțat la psiholog după doar două ședințe / Motivul…
Delia Matache a mărturisit că în urmă cu ceva timp a mers la psiholog, însă a renunțat la terapie după…
Citește mai mult » -

Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă
Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă. Cunoscuta cântăreață este și o bucătăreasă pricepută. A fost invitată de…
Citește mai mult » -

Saveta Bogdan, cerută în căsătorie de Gheorghe Turda
Saveta Bogdan a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Turda, însă l-a refuzat. Cântăreața de muzică populară îl consideră un…
Citește mai mult » -

Chef Cătălin Scărlătescu – referitor la PRO TV / Planurile sale de viitor
Chef Cătălin Scărlătescu – referitor la PRO TV. Cunoscutul jurat a fost întrebat, printre altele, de cancan.ro, dacă va pleca…
Citește mai mult » -

Ce artiști vin la Massif 2024, în Poiana Brașov
Ce artiști vin la Massif 2024 – primul val. Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață,…
Citește mai mult » -

Chefi la cuțite. Nicolai Tand: „Pot să fiu și dur” / O rețetă propusă de cunoscutul bucătar
Chefi la cuțite, emisiunea Antenei 1 din al 13-lea sezon, este învăluită în mister după plecarea juraților Sorin Bontea, Florin…
Citește mai mult » -

Cât orez se pune la sarmale / Alte mici secrete
Cât orez se pune la sarmale. Sarmalele reprezintă una dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale românești. Se prepară dintr-un amestec…
Citește mai mult »