Lifestyle

Fosta soție a lui Pepe divorțează din nou

Fosta soție a lui Pepe divorțează din nou. Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru sunt despărțiți de mai multe luni și în curând vor fi separați și din punct de vedere legal, potrivit bărbatului. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maryam. Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în secret, în vara anului 2022. Cununia lor a fost oficiată de Gabriela Firea. La vremea aceea, Raluca Pastramă era și însărcinată, iar fetița lor a venit pe lume la doar două zile după căsătorie.


„Este adevărat ca eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții”, a spus Ibrahim Ibru, pentru Spynews.


Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă vor avea custodie comună, însă el nu a precizat și unde va locui micuța. „Suntem pe aceeași lungime de undă în privința faptului că fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel că ne-am înțeles și vom avea custodia comună a acesteia și vom decide, în consecință, împreună, amiabil și asupra celorlalte aspecte din viața ei”, a precizat Ibrahim Ibru.


„Știu că eu și mama fetiței mele ne înțelegem civilizat și că nu este decât o formalitate să încheiem și cu procedurile de divorț. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre părinții lui Maryam, această fetița minunată pe care ea mi-a dăruit-o! Și tocmai pentru că ea să crească armonios, să nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tată implicați activ în viața să, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie să i se acorde atenție egală.
Îmi mai doresc să ne implicăm și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, până la facultate, dacă ne ajută Dumnezeu! Mă înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi suntem prieteni de familie dinainte că eu cu Raluca să fim împreună”
, a mai declarat Ibrahim Ibru, pentru sursa citată. Raluca Pastramă a mai fost căsătorită cu cântărețul Pepe, cu care are două fetițe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button