Lifestyle

Oreste trăiește la țară, de când a renunțat la televiziune

Oreste s-a mutat de câțiva ani la țară. El a renunțat la televiziune și la viața agitată din București. Printr-un filmuleț postat pe Facebook, el a anunțat că și-a făcut casă în apropiere de Capitală.

„Una dintre puținele chestii inteligente pe care le-am făcut în viața mea a fost că am fugit de și din București, mutându-mă la țară”, a spus Oreste. Fostul prezentator de televiziune a locuit aproximativ doi ani într-o casă a socrilor lui, în satul Fundeni, în Călărași. Cum familia lor s-a mărit, au decis să construiască o casă mai mare.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!
Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi, să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, a povestit Oreste.

Și-a vândut apartamentul și a ridicat o casă

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate”, a explicat fostul prezentator TV, care și-a și arătat casa. Locuința are și un foișor și o zonă de relaxare cu scaune, fotolii și mese.

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale”, a adăugat Oreste. „Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, a încheiat acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
alerta
1 luna în urmă

Si-o fi luat si liniutele cu el ?

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Și ce ne pasă nouă?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Chiar asa. Ce va pasa voua rusnacilor? Rusnacii sunt ocupati cu latratul pe la ziare care e mai nevolnic, care e mai in putere e trimis in Ucraina sa violeze si sa fure masini de spalat, chiloti, baterii auto, rufe… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Waxere diribau, marș în hucraina și arată că-ți pasă, nu tot lătra pe aici. Au nevoie ăia la săpat șanțuri de reduși mintal, că doar n-o să-ți dea ție armă. Diribau nu au voie cu arme pentru că nu au… Citeşte mai mult »

Back to top button