Lifestyle

Oana Zăvoranu a petrecut Revelionul într-un mod atipic ei

Oana Zăvoranu a petrecut Revelionul într-un mod atipic ei. Aceasta a „pășit” în 2023 modest, spre deosebire de anul anterior. Bruneta a povestit pe rețelele de socializare ce a făcut în noaptea de Revelion.
În fapt, a făcut o paralelă între Revelionul acesta și cel anterior. Totodată, a mărturisit că „2022 a fost horror” pentru ea. Nu a oferit, însă, detalii privind problemele pe care le-a avut.

„Anul ăsta am făcut Revelionul mai atipic. Adică, în hălățelul meu ultra pufos și papuceii mei tot la fel, fără aur comestibil în băuturi (că doar aveam), fără poze, fără cupe de șampanie… doar cu o șampanie Zarea adusă de o prietenă și puțin cozonac tot de ea adus!
Anul trecut am fost cu bani la sutienul roșu, cu aur galben comestibil în pahare, cu 3-4 feluri de șampanie, îmbrăcată fiță și nu a fost nimic spectaculos, că 2022 a fost horror.
Așa că anul ăsta am făcut cum am simțit, în casa noastră superbă, cu trei persoane care contează cel mai mult pentru noi și noi pentru ei. Vă doresc La Mulți Ani tuturor, să aveți parte de tot ce vreți voi, de joburi noi, experiențe noi, oameni buni și noi, situații noi, dragoste alături de cine vă e vouă bine, nu de cine zice lumea. Și sănătate, să le duceți pe toate la bun sfârșit! Nu uitați, vă nașteți doar o dată, așa că faceți ca de data asta să conteze cel mai mult”, le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor ei. Recent, ea a scris că-i pare rău pentru felul în care s-a comportat cu mama ei.

Vezi și:

Oana Zăvoranu:„Nu eram eu, eram posedată”

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Piranda aialalta, de la Clejani, ce-o fi facut!?
Chiar nu mai exista subiecte in tara asta, in Europa? Mor injectatii pe capete, mujicii denazifica hucraina si voi o dati pe pirandela asta ordinara?

Back to top button