Expres

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj

  • zavoranu_3.jpg
Actriţa Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată de către Curtea de Apel Bucureşti, după ce Furtună Ioan Bogdan, directorul spitalului Colţea, i-a făcut plângere penală pentru şantaj.

În 2017- decembrie 2018, actualul manager al Spitalului Colţea a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana o deţine, împreună cu soţul ei, în Bucureşti. După ce administratorul a demisionat, din cauza unor tensiuni cu actriţa, acesta ar fi fost şantajat de către Oana Zăvoranu şi avocatul acesteia, Călin Ionuţ Silviu, cu suma de 400.000 de euro. L-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună, cu darea în vileag a unor fapte nereale, dacă acesta nu se va prezenta la notarul public pentru a semna o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente, în valoare de 400.000 de euro.

Avocata Ioana Mateș, care l-a apărat pe medicul Bogdan Furtună, a declarat pentru Evenimentul Zilei că această datorie de bani nu a existat niciodată.

A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, de la Baroul București.

DNA îl acuză de șantaj și pe avocatul Silviu Ionuț Călin, din Baroul București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button