Modă

Laura Biagiotti a murit!

  • Laura Biagiotti_236636.jpg
  • Laura Biagiotti.jpg 2_236637.jpg
 

Laura Biagiotti s-a născut în 1943, în timpul Celui de-Al Doilea Război Mondial. A studiat literatura și a dorit să devină arheolog. Până la urmă, s-a decis să își ajute mama să dezvolte afacerea pe care o deținea. În timp, a transformat micul atelier de croitorie al acesteia într-o marcă recunoscută la nivel internațional.

Creatoarea de modă s-a remarcat datorită colecțiilor sale de tricotaje care i-au adus titulatura de „Regina Cașmirului”, propusă de publicația New York Times și care i-a marcat cariera.

Laura Biagiotti nu s-a limitat la moda feminină, ea realizând colecții pentru bărbați, dar și accesorii. De asemenea, faima sa a atins un nou nivel internațional odată cu lansarea, în 1988, a parfumului Roma. Printre vedetele care au purtat creații marca Biagiotti s-au numărat actrițele Ingrid Bergman și Bette Davis.

Laura Biagiotti a murit într-un spital din Roma.Miercuri, creatoarea de modă suferise un infarct în locuința sa, potrivit DPA și Reuters, citate de Agerpres.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button