Lifestyle

Mircea Badea: „Nu am băut apă de 30 de ani”

Nu am băut apă de 30 de ani”, a declarat Mircea Badea, potrivit Antena 3 CNN.


Prezentatorul tv a precizat că preferă altă băutură, nerecomandată de medici. Mircea Badea a recunoscut că obișnuiește să consume mai multe energizante pe zi.


„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. (…) Nu contest adevărul acestor articole (n.r. care promovează consumul de apă și susțin că energizantele sunt dăunătoare), doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a declarat Mircea Badea.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: «Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă». Și eu îi zic: «nu am băut apă de 30 de ani». Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a adăugat prezentatorul TV.

Mircea Badea pare a avea obiceiuri alimentare opuse iubitei sale, Carmen Brumă, care promovează ideile medicilor și pe ale nutriționiștilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Speram ca acele energizante sa-si faca efectul pana la urma.
La fel cum speram ca dozele sa-i protejeze definitiv pe alde moldogotul vilighei ot ”Iasov”…

Back to top button