Lifestyle

Mihai Bendeac revine pe micul ecran

Mihai Bendeac revine pe micul ecran

Actorul Mihai Beandeac a semnat cu Pro TV și va fi prezent într-un nou show pe micul ecran din toamnă, alături de Vlad Drăgulin, un vechi și bun prieten.

Noul proiect la care va putea fi văzut Mihai Bendeac este o combinație de serial cu sketch-uri de umor și jurați. Emisiunea va fi filmată, cel mai probabil, în studiourile din Ștefănești, acolo unde se filmează majoritatea producțiilor Pro TV-ului.

În prezent, Mihai Bendeac lucrează la scenariile noului proiect și pune cap la cap detaliile unei reveniri spectaculoase. De asemenea, actorul continuă să scrie pentru cea de-a doua sa carte, pe care plănuiește să o lanseze în viitorul apropiat.

Mihai Bendeac revine pe micul ecran. Actorul a mărturisit în trecut că a fost contactat de mai multe ori de Pro TV și i s-a propus să fie unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent”, potrivit click.ro.

Mihai Bendeac a debutat în televiziune la Prima TV, cu „Mondenii”. Ulterior a semnat un contract cu Antena 1, unde a avut un succes destul de mare cu „iComedy”, dar și cu serialul „Băieți de oraș”. Ulterior a urmat proiectul „iUmor”, unde a făcut parte din juriu alături de Delia și Cheloo.

„iUmor” a fost ultimul proiect de la Antena 1 la care Mihai Bendeac a participat. Actorul a încheiat colaborarea cu postul de televiziune în urma unui scandal, care a avut loc anul trecut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
8 luni în urmă

Și ce ne-ar păsa de ce face deviantul ăsta!?

Back to top button