Lifestyle

Marcel Pavel, furios pe aeroport: „După ce că am rămas cu toții fără bagaje, ne-au mai…”

Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după un zbor cu avionul de la Cluj la București. Artistul susține că a stat în aeroport peste două ore, neștiind că bagajele lui nici nu plecaseră către București. El a fost deranjat de atitudinea celor de la companie. „După ce că am rămas cu toții fără bagaje, ne-au mai răspuns și obraznic”, s-a plâns el. Marcel Pavel și-a recuperat lucrurile abia a doua zi.
Artistul și ceilalți pasageri, printre care și Victor Slav, au fost puși să semneze niște documente, după două ore în care și-au așteptat zadarnic bagajele.


„Stăm de două ore și așteptăm bagajele (…). După ce am stat atât, în final, suntem informați, totuși, că bagajele noastre nu au ajuns la destinație. Și nu răspunde absolut nimeni. Și ne mai vorbesc și nepotrivit cei de la companie. Stau cu Victor Slav aici. Suntem amândoi în aceeași situație și lumea face scandal, iar nouă ni se răspunde în doi peri”, a declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro.


Artistul susține că cei din aeroport știau de la bun început că bagajele lor nu au ajuns la București și i-au lăsat să aștepte.


„După ce că am rămas cu toții fără bagaje, ne-au mai răspuns și obraznic. Măcar puteau să ne anunțe, să știm ce să facem, dar am stat degeaba aici și nu știam ce se întâmplă. S-au dat de gol, pentru că ei știau că nu au ajuns bagajele, dar nu ne-au anunțat, ca să nu mai stăm acolo să așteptăm ca proștii. Câtă sfidare! Apoi ne-am înregistrat fiecare pasager cu numărul de tichet, pe care l-am avut pe boarding pass, să lăsăm datele de telefon și buletin”, a mai declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro.


„În străinătate își cereau scuze pentru asta și mai plăteau și pagube. Aici ni s-a vorbit urât. În final, bagajele noastre au ajuns la destinație. Ni le-au trimis acasă”, a conchis artistul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button