Lifestyle

Magda Pălimariu revine în televiziune

Magda Pălimariu revine în televiziune.

Cunoscuta prezentatoare meteo Magda Pălimariu de la Pro TV își pregătește întoarcerea în televiziune, după ce a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022. Magda Pălimariu are un băiețel pe nume Aksel, iar vedeta a ales să nască în Norvegia, țara natală a partenerului ei de viață.

Prefer ca șederea noastră în Norvegia să însemne doar vizite, așa cum a fost și înainte să vină Aksel pe lume. Pe măsură ce anii vor trece, rămâne de văzut ce este mai potrivit și benefic pentru Aksel”, a spus Magda Pălimariu într-un interviu pentru VIVA.

Voi reveni la muncă, da. Nu am spus niciodată că voi lua o decizie cu privire la plecarea mea de tot din televiziune. Decizia era cu privire la perioada pe care o voi petrece acasă, după ce nasc, alături de Aksel. Nu știam cum vor evolua lucrurile după naștere, cum mă voi simți și ce fel de stări voi avea.

Și la cât de repede a zburat deja un an (cât ai clipi), evident că voi sta acasă până face doi ani. Cu siguranță ne vom revedea pe micile ecrane la anul. Îmi place munca mea, îmi aduce bucurie și sper că și eu, la rândul meu, reușesc să-i încânt pe telespectatorii noștri”, a mai declarat Magda Pălimariu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button