Lifestyle

La ce post TV ar ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

La ce post TV ar ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Cei trei jurați ai emisiunii culinare Chefi la cuțite, o producție Antena 1, au renunțat la a mai participa la filmările pentru sezonul 13, motivând că sunt obosiți. Asta în ciuda faptului că se aflau sub contract cu trustul patronat de Dan Voiculescu.

Producătoarea Mona Segall caută înlocuitori pentru cei trei chefi, apărând în mass-media și o variantă luată în calcul – Detalii, AICI.

La ce post TV ar ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Pe de altă parte, sunt zvonuri că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi la un pas de o revenire la PRO TV.

„Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi chiar grupul care a plecat în 2014 de la PRO pentru a merge la AnteneDacă în urmă cu 9 ani ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor”, au declarat surse pentru cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] 12, că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi fost ofertați de PRO TV, să revină la postul unde au fost jurați la […]

Back to top button