Lifestyle

La ce alimente a renunțat Anca Țurcașiu, după menopauză… „Am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit”

Anca Țurcașiu, 53 de ani, a fost diagnosticată cu o afecțiune a tiroidei, iar la sfatul medicilor, artista a renunțat la lactate, în condițiile în care oricum nu consuma carne încă din tinerețe.

„Am renunțat (n.r. la lactate) după ce am intrat la menopauză, am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune. M-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.
ATPO era valoarea mare, tiroidită Hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate”, a spus artista, în podcastul Adinei Alberts.


„Să știi că am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație. Adică chiar am rezolvat-o natural, nu m-a mai durut nimic. Și nu am mai mâncat de atunci până astăzi. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate. Am avut vreo doi ani în care nu am mâncat nimic produs animal, dar am făcut foarte mult sport, am făcut fitness și am fost împinsă de la spate să revin să mănânc măcar ouă, măcar pește. Și mănânc ouă și pește, dar nu sunt mare amatoare”, a mai spus Anca Țurcașiu.


Anca Țurcașiu a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut carnea și că este un aliment la care a renunțat de bunăvoie, la vârsta de 20 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button