Lifestyle

Jurnalista Oana Stancu s-a decis să poarte doar numele soțului său, deputatul PNL de Brașov Daniel Zamfir

 

Oana Stancu, jurnalista de la Antena 3 a decis să poarte doar numele soțului său, deputatul PNL de Brașov, Daniel Zamfir.

Într-un interviu la DC News, jurnalista a spus că va purta cu mândrie numele soțului său.   

Întrebată dacă au fost probleme de acomodare cu noul nume, Oana Zamfir fostă Stancu a spus: „Din punctul meu de vedere, nu. Cred este un lucru firesc ca atunci când o femeie se căsătorește să ia numele soțului pentru că practic de-asta te căsătorești. Este soarele tău, numele tău, numele copiilor tăi. Ca atare, nu am ținut absolut deloc la numele Stancu”.

Jurnalista a recunoscut și cum a răsouns glumelor colegului său Mihai Gâdea, care a comentat: „Tu ai venit în presă cu numele Stancu. Ai făcut carieră cu acest nume. Acum vine unul Zamfir, te ia și gata, eu sunt obligat de acum să îți spun Zamfir?”.

Oana a răspuns: „I-am spus că în acest nume este o foarte bună investiție pentru că, în curând, s-ar putea să mă salute pe mine oamenii pe stradă drept soția omului care i-a salvat pe românii necăjiți cu credite și a făcut Legea dării în plată. Așa că sunt foarte mândră de acest nume”. 

Oana și Daniel Zamfir au împreună o fetiță, pe Măriuca, născută în aprilie 2014. Daniel Zamfir este la a doua căsătorie, de prima soție divorțând în anul 2007. Din prima căsnicie, politicianul mai are două fete. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare