Lifestyle

Jurat nou la „Bravo, ai stil!”

Make-ul artistul Alexandru Abagiu va face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”, alături de Raluca Bădulescu și de Maurice Munteanu. Astfel, noul sezon al emisiunii va pune accentul pe make-up în definirea stilului personal. Sezonul va începe în 2 aprilie, pe Kanal D.
Noul jurat a lucrat de-a lungul timpului cu nume de rezonanță din cinematografie și nu numai. El are o carieră de peste 25 de ani în domeniul frumuseții. El s-a declarat onorat să facă parte din juriul emisiunii.

„Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect. Urmăresc Bravo, ai stil! încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul. Sunt foarte fericit să mă aflu la masa Juriului Bravo, ai stil! şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să mă las surprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă (…)”, a spus Alexandru Abagiu, conform presei centrale.

Vezi și:

Florin Ristei, victimă pe TikTok


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
nemultumit
1 an în urmă

Producatori de…nimic!

Back to top button