Lifestyle

Godină – în topul bărbaților de succes din România / Pe ce loc se situează

Godină – în topul bărbaților de succes din România

Mâine, 19 noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului. Cu acest prilej a fost lansat un sondaj online pentru realizarea unui top 50 al celor mai de succes bărbați din România în acest an.

Potrivit barbatidesucces.ro, lider este înotătorul David Popovici, multiplu campion mondial și european. Pe podium se mai află omul de afaceri Daniel Dines și actorul Victor Rebengiuc. În continuare, până la locul 10, figurează: Gică Hagi, Marcel Iureș, Ion Țiriac, Gheorghe Zamfir, Smiley, Tudor Chirilă și Mircea Cărtărescu.

Polișistul brașovean Marian Godină ocupă locul 24 în această ierarhie. Fix înaintea sa se află un alt brașovean, actorul Adrian Nartea. În spatele lui Godină sunt, printre alții, Cătălin Botezatu, Horia Brenciu – de asemenea brașovean, ori Florin Piersic. Ultimul, un venerabil actor, ocupă doar a 30-a poziție.

Întregul clasament – AICI

Godină – în topul bărbaților de succes din România


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Situarea acestui prostan notoriu într-un astfel de top reliefează decăderea Rumânicii!

Back to top button