Lifestyle

George Burcea și nașul Aurelian Temișan nu-și mai vorbesc

George Burcea și nașul Aurelian Temișan nu-și mai vorbesc, după divorțul primului de Andreea Bălan.
Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au cununat pe Andreea Bălan și pe George Burcea în anul 2019, dar mariajul nu a rezistat. După divorț, nașul și finul nu își mai vorbesc.

„Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui”, a spus Temișan pentru  playtech. Pe de altă parte, nașii au rămas apropiați de Andreea Bălan. La fiecare eveniment important din viața artistei, nașii au fost alături de ea.
În prezent, Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea. Artista a precizat că diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei.

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a explicat Andreea Bălan.


Noul iubit nu le-a fost prezentat, încă, nașilor. „L-am văzut și-n poze, știam de la Andreea de Victor, dar nu ni l-a prezentat. Dacă se simte bine, e minunat. Absolut, ușa noastră este deschisă oricând”, a spus Aurelian Temișan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] George Burcea și nașul Aurelian Temișan nu-și mai vorbesc […]

Willy
11 luni în urmă

E grav ca se intampla asa. Chiar ma intrebam, oare isi mai vorbesc astia doi? Nu putem sa stam o tara intreaga asa iar cei doi sa fie certati. Nu, nu, asta nu e bine. Sa ne tineti la curent,… Citeşte mai mult »

Back to top button