Gastronomie

Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart / Specialitățile sale

Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart.

Vasile Spânu a câștigat medalia de argint în competiția internațională IKA Stuttgart 2024! Aceasta este cea mai veche, mai mare și mai diversă competiție internațională de arte culinare din lume.

Reușita lui Vasile Spânu este cu atât mai importantă cu cât a concurat cu cei mai buni bucătari din întreaga lume. Peste 1.200 de bucătari și patiseri din 55 de țări participante s-au întrecut în competiție în 89 echipe și peste 500 de bucătari au concurat în probele individuale.

Probele s-au desfășurat în 17 bucătării complet utilate puse la dispoziție de organizatori. Evenimentul a avut loc la Stuttgart, între 2 și 7 februarie, iar târgul organizațional în cadrul căruia s-a ținut evenimentul a atras peste 88 000 de vizitatori!

Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart

Dintre deliciile preparate de chef Vasile Spânu putem enumera Somon sălbatic cu carne de scoică, lapte de cocos și caracatiță, Muschi de vită învelit în bresaola, Curcan cu ciuperci de pădure sau cremă de brânză fină cu fulgi de portocală.

Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart | MyTex.ro
Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart / Specialitățile sale 10

Cei care doresc să descopere preparatele lui Vasile Spânu o pot face în cadrul evenimentelor organizate la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Lux Divina este unul dintre cele mai mari centre de evenimente din Transilvania, cu patru săli, de la o capacitate de 60 la 2.000 persoane, cu posibilități variate de amenajare și de spectacol (sunet, lumină, focuri de artificii, proiecții), cu hotel și bucătărie high cuisine.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button