Gastronomie

Cornelia Ghișoi și echipa Belvedere – medalie de argint la Olimpiada Gastronomică

Cornelia Ghișoi și echipa Belvedere – medalie de argint la Olimpiada Gastronomică.

Echipa comună a județelor Brașov și Prahova (Belvedere) a obținut o medalie de argint la Olimpiada Gastronomică Mondială IKA de la Stuttgart – Germania. Și la precedenta ediție a ocupat a doua poziție.

Aceștia sunt medaliații cu argint de la Stuttgart: Ioan Florescu, Cornelia Ghișoi, Daniel Buzea, Paul Holhos, Ioana Bunea, Carmela Dragomir, Alexandra Donosa.

Cornelia Ghișoi și echipa Belvedere – medalie de argint la Olimpiada Gastronomică. Brașoveanca Cornelia Ghișoi este singura Lady-Chef din România și din sud-estul Europei. Este maestru în Arta Culinară şi Secretar General al Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor, așa cum a precizat Adevărul.

Cornelia Ghișoi a absolvit Liceul Economic din Braşov. A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Management, după care a mers la Universitatea „Spiru Haret” – Braşov, specialitatea Studii Europene în Drept Administrativ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button