Gastronomie

Secretul chef-ului Cătălin Scărlătescu pentru mici suculenți și delicioși

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este secretul lui, pentru mici delicioși.

Românii încing grătarele în aceste zile, iar fostul jurat de la „Chefi la cuțite” le-a oferit recomandări gurmanzilor care își doresc o porție delicioasă de mici.


Cătălin Scărlătescu se numără printre iubitorii de mici, așa că de-a lungul timpului a căutat rețeta perfectă.
Rețeta pe care Cătălin Scărlătescu a prezentat-o are influențe turcești, fiind făcuți din amestec vită – oaie. Însă, fiecare este liber să prepare micii din ce carne dorește, întrucât adevăratul secret stă în felul în care aceștia sunt gătiți. Pentru ca micii să fie fragezi și suculenți, tot ce trebuie să faceți este să îi întoarceți pe aceștia constant de pe o parte pe alta.


„M-am gândit că sunt destui români care au o obsesie: nu mănâncă carne de porc. Așa că am ales carnea de oaie și vacă. Rețeta asta este semi-turcească. E luată așa cumva și de la turci și de la români, că și românii mănâncă picant.
Ce vă rog eu să faceți asta: în primă fază nu băgați muștar în ei, mâncați-i așa cum sunt. Îi punem pe grătar și din momentul în care i-am întors prima dată, îi întoarcem mereu”
, a explicat Cătălin Scărlătescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare