Expres

Lady Chef Cornelia Ghişoi a gătit pentru copii la American Hotel Academy

  • AHARomania Photo_0627_242988.JPG
  • AHARomania Photo_0633 (1)_242991.JPG
  • AHARomania Photo_0631_242992.JPG
  • AHARomania Photo_0638_242993.JPG
  • AHARomania Photo_0637_242994.JPG
 

Mai mulţi prichindei de la Şcoala Gimnazială nr. 5 Braşov au avut parte de o dimineaţă altfel, plină de voioşie, astăzi, cu ocazia vizitei făcute la American Hotel Academy, de pe strada Vlad Ţepes nr.16.

Copiii, elevi în clasa a III-a, au avut ocazia să se familiarizeze cu termenul de „smoothie” (băutură preparată din fructe sau legume proaspete, pasate, reci, uneori îndulcite), dar şi să descopere reţete delicioase şi cu siguranţă sănătoase, pe care să le testeze acasă, alături de părinţi.

Reţelele preparate de Lady Chef Cornelia Ghişoi, cea care coordonează activitatea în bucătăria de la Aro Palace şi al cărei nume este cunoscut în plan internaţional, i-au încântat pe micuţi, care au fost numai ochi şi urechi.

American Hotel Academy a luat fiinţă în 2007, în Brasov, ca prima şcoală internaţională de management hotelier din ţară, având ca scop principal oferirea de programe educaţionale şi de training cursanţilor români interesaţi să urmeze o carieră la nivel global.

Misiunea American Hotel Academy este de a dezvolta educaţia orientată profesional şi să formeze aptitudini practice necesare în managementul ospitalităţii, totul cu o perspectivă internaţională. Astfel, prin evenimente asemenea celui de ieri, reprezentanţii academiei doresc nu doar să le ofere amintiri frumoase copiilor, ci şi să-i îndrume din timp spre o carieră în industria ospitalităţii.

foto – American Hotel Academy


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] sunt medaliații cu argint de la Stuttgart: Ioan Florescu, Cornelia Ghișoi, Daniel Buzea, Paul Holhos, Ioana Bunea, Carmela Dragomir, Alexandra […]

Back to top button