Gastronomie

Chefi la cuţite. Câştigătorul sezonului 10 este… Surpriză uriaşă

Chefi la cuţite. Sezonul 10 al show-ului culinar de la Antena 1 se apropie de final. În această perioadă sunt difuzate ultimele bătălii ale celor trei echipe.

Totuşi, s-a aflat numele concurentului care a câştigat sezonul 10, finala urmând să fie difuzată de Antena 1 pe 1 Decembrie. La fel ca în sezonul 9, câştigat de Narcisa Birjaru, marele premiu va ajunge şi acum la o femeie. Pagina de Instagram Viperele Vesele a anunţat în premieră numele câştigătorului. Astfel, campioana sezonului 10 Chefi la cuţite este Florica Baboi, componentă a echipei lui Sorin Bontea.

Florica Baboi nu a prins un loc în echipe în prima fază. Dar a fost adusă în show de o amuletă câştigată de Cătălin Scărlătescu, cel care a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea.

„Papilele gustative ale celor trei chefi au suferit o transformare în al 10-lea sezon al emisiunii Chefi la cuțite.

După celebra și memorabila tocană țigănească a Narcisei Birjaru, tocană atât de lăudată și apreciată în sezonul 9 al emisiunii, a venit rândul «minunatelor» eclere, demne de premiul «Lingura de lemn a bucătăriei» sau «Zmeura de aur a gastronomiei», ale Floricutzei din Paris, să fie premiate.
Așadar, sezonul 10 al emisiunii Chefi la cutite înregistrează evoluția de la Narcisa Birjaru din Hala Obor a Bucureștiului la Floricutza din Paris.
FLORICA BABOI din echipa lui Chef Sorin Bontea este câștigătoarea sezonulul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite!

Antena 1 ne iubește! 🤩🙄
Vot Rovana! 💛

@viperele___vesele”, se arată pe pagina de Instagram Viperele Vesele, care până acum nu a oferit niciodată o informaţie din emisiunile TV din România care să nu fie confirmată în final.

FOTO: Facebook Chefi la cutite


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button