Frumusețe

Fostul fotomodel Dana Săvuică, întinerire prin intervenţie estetică

 

Dana Săvuică este foarte atentă cu felul în care arată şi nu spune „nu” intervenţiilor estetice, dacă prin acestea reuşeşte să scape de unele imperfecţiuni şi să şteargă măcar câţiva ani de pe chip. Astfel, recent, vedeta a decis să-şi estompeze liniile care s-au adâncit de-a lungul anilor la baza nasului, în părţile laterale.

Acestea se numesc „Bunny Lines”, în traducere „Ridurile Iepurelui”, și reprezintă una din problemele estetice cu care se confruntă multe persoane trecute de 40 de ani.

„Peste aproape două luni împlinesc 50 de ani. Nu îmi este frică de acest prag pentru că mă bucur de viață și de tot ce oferă aceasta, iar, la nivel estetic, am știut întotdeauna cum să previn semnele îmbătrânirii apelând la specialiști buni. (…) Făcut corect, de un specialist bun, are rezultate naturale fără a afecta fizionomia. Interesant este că, de câțiva ani, am observat că mi-au apărut riduri la baza nasului, atunci când zâmbesc. Eu semăn cu tata, când vorbim suntem foarte expresivi, folosim mult sprâcenele și mușchii feței. De aceea s-au format și aceste linii la nivelul nasului, despre care am înțeles că se numesc «Bunny Lines», în traducere liberă «Ridurile Iepurelui»”, a declarat Dana Săvuică, pentru libertatea.ro.

Dana Săvuică a fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV. Este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button