Lifestyle

Fostul soț al Evei Longoria, actorul Tyler Christopher, a murit la doar 50 de ani

Tyler Christopher, actor cunoscut pentru rolurile sale din „General Hospital” şi „Days of Our Lives”, dar și ca fost soț al actriței Eva Longoria, a murit la doar 50 de ani. Actorul s-a stins din viață, marți dimineață, în casa sa din San Diego, SUA, în urma unui „eveniment cardiac”.

„Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit atât de mult”, se arată în declaraţia reprezentantului lui Christopher, Chi Muoi Lo.


Colegul lui Christopher din „General Hospital”, Maurice Bernard, a scris: „Tyler a fost un individ cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat şi s-a bucurat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc. Tyler a fost un suflet dulce şi un prieten minunat pentru toţi cei care l-au cunoscut”.


Actorul a fost căsătorit cu actriţa Eva Longoria, între 2002 şi 2004. În 2008, Christopher s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, cu care are doi copii. Potrivit People, cei doi şi-au încheiat căsnicia în 2021.


Christopher a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul popularului personaj Nikolas Cassadine din lunga telenovelă de zi “General Hospital”. Într-un interviu din 2017 pentru Soap Opera Digest, actorul a declarat că a părăsit „General Hospital” pentru a-şi lua un „concediu personal” şi, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial. El a continuat să joace rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC „Days of Our Lives” între 2018 şi 2019.


În 2019, se pare că a suferit o operaţie pe creier, după ce a căzut în baia de la locuinţa sa şi s-a rănit la cap. Până în 2021, a fost sub tutela surorii sale, din cauza acestor probleme de sănătate.
În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times. „Tyler a fost un susţinător al unei mai bune sănătăţi mintale şi al unui tratament mai bun pentru consumul de substanţe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară şi cu alcoolul”, a scris Bernard în postarea sa de pe Instagram marţi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button