Lifestyle

Flavia Mihășan, „urmărită” de o anumită cifră

Flavia Mihășan a constat că este „urmărită” de o anumită cifră. Este vorba despre „5”. Ea este născută pe 5 august și a observat că multe evenimente importante din viața ei au legătură cu această cifră. „Cinci e un număr care mă urmărește la orice, peste tot. Spre exemplu, când am făcut școala de actorie, numele străzii era 23, deci 2 plus 3 fac 5, apartamentul în care am locuit înainte avea nr. 5, eu sunt născută pe 5, copiii mei, amândoi sunt născuți pe 15, deci există data de 5 și cam atât, mi se pare suficient”, a spus, pentru impact.ro, Flavia Mihășan.
Întrebată dacă se va căsători într-o zi de 5, Flavia a răspuns că nu face asemenea pregătiri. „Nu e ceva ce să vreau neapărat. Noi abia avem timp să facem chestiile de pe o zi pe alta. Adică să stai să planifici invitați, deci nu. Și la botez a fost ceva… Și nu ne-am ocupat noi, ne-a ajutat un party planner, că altfel nu pot să fac chestia asta. Mi se pare ceva foarte mult”, a precizat pentru sursa citată. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a schimbat viața de când a renunțat la televiziune. De aproape cinci ani, ea formează un cuplu cu Marius Moldovan, cu care are doi băieți, pe Tudor și Carol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button