Lifestyle

Fiica lui Robert Turcescu s-a angajat în televiziune

Fiica lui Robert Turcescu, Ioana Taisia, s-a angajat în televiziune. Tânăra în vârstă de 21 de ani a semnat un contract cu PRO TV, potrivit celor de la Libertatea. Yoyo, cum este cunoscută pe rețelele de socializare, s-a alăturat recent echipei PRO TV.

„Ador, ador această experiență. Am doar câteva zile în echipa PRO TV și deja pot spune că mă simt ca într-o familie. Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoții, diversitate prin invitați și agitație prin prisma emisiunilor transmise live. Știu că am ce învăța și sunt recunoscătoare pentru această șansă”, a spus tânăra.


Fiica lui Robert Turcescu a studiat la Facultatea de Comunicare și Filosofie, din cadrul Universității Villanova, din statul Pennsylvania.
„Dacă aș spune că a fost ușor, aș minți. N-a fost ușor deloc, ba din contră, a fost mult mai greu decât mi-am imaginat vreodată. M-am simțit singură, extenuată, confuză și deseori mi-a fost dor de casă, dar a meritat”, a spus Ioana Taisia, conform sursei citate.


„Am învățat, am crescut, am cunoscut profesori și oameni care mi-au schimbat viața și modul în care privesc lumea din jurul meu. Nu zic asta des, dar sunt mândră de mine. Sunt mândră că am putut să reprezint România aici”, a completat ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button