Lifestyle

Ea reprezintă România în Vietnam

Ea reprezintă România în Vietnam.

Georgiana Cătălina Popescu, câștigătoarea competiției Miss Earth România 2023, reprezintă țara noastră, la una dintre cele mai cunoscute competiții de frumusețe, inteligență și creativitate din lume, Miss Earth, în Vietnam.

Ea reprezintă România în Vietnam

Ea reprezintă România în Vietnam | MyTex.ro
Ea reprezintă România în Vietnam 10

„Anul acesta am onoarea să reprezint România la finala internațională Miss Earth, competiție mondială de top trei. Pentru mine, această prezență este foarte importantă, deoarece pot promova valorile, tradițiile și cultura țării mele. De-a lungul timpului m-am implicat în multe proiecte de mediu, sustenabilitate și turism, deoarece este foarte important să promovăm pământul nostru românesc peste tot în lume și să arătăm cât de bogată este țara noastră și cât de frumoși sunt oamenii. Consider că misiunea mea nu se termină după finala Miss Earth, deoarece promovarea turismului românesc trebuie să continue. Avem foarte multe locuri frumoase – Delta Dunării, unică în Europa, mare, câmpii, munți, dealuri, dar mai ales oamenii, cultura și tradițiile. Cum concursul Miss Earth promovează turismul, proiectele mele actuale, dar și viitoare se vor îndrepta în această direcție, a declarat Georgiana Cătălina Popescu înaintea marii finale.

A 23-a ediție a competiției Miss Earth va avea loc în orașul Vạn Phúc din Ho Chi Minh City, Vietnam, pe 22 decembrie 2023, după un cantonament al participantelor de circa trei săptămâni, perioadă în care au fost evaluate și s-au cunoscut între ele.

Mina Sue Choi din Coreea de Sud își va încorona succesoarea la finalul evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
12 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
44intensiv
4 luni în urmă

citeste singur——> mub.me/biorum

Adrian Ioniță
1 luna în urmă

duduia a fost luată de pe social media de organizatori, nu a fost absolut nici o competitie Miss Earth România. dezinformare de prost gust… penibil…

Flavia Marian
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Duduie? :)) fata asta lucrează la departamentul juridic și are mai multe scoala decât ai tu și toată familia. Are toate calitatile de miss! Ce este dezinformat ? Ca a participat o fata frumoasa și cultă, pregătită și model ?… Citeşte mai mult »

EuGen
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Tataie s-au făcut concursuri anul acesta, vezi ca nu prea ajungi la struguri și sunt acrii. Fata este frumoasa nu ai ce sa zici, dacă ai contactat-o organizatorii este pentru faptul ca au știut ce sa aleagă, eu o trimiteam… Citeşte mai mult »

Hibby lo ly
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Saracu ce fabulezi, atâtea concursuri a făcut și te.a găsit tu de la capre sa lasi com

Nume de bow
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Ce competiție visezi ma Gheorghiță sau cum te-o chema? Te crezi la cursele cu cai? Se numește reprezentare a României nu competiție ca nu suntem la Rodeo, mai se trezește uneori câte un prost sa mai scris câte o perla… Citeşte mai mult »

Eva S
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Esti prost de împunge noaptea. Dacă ești prost, ia-ți telefonul arunca-l in wc și apoi aruncă-te de pe pod ca ești terminat de viață, Adrian. Eu văd ca s-a ținut competiția nu a fost pe social media, pe social media… Citeşte mai mult »

Jay
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Adrian Ionita deși am o impresie ca nu asa te cheama, ți-as sugera sa te mai documentezi puțin înainte ca ești foarte prost..informat din păcate, in general se găsesc sa latre aia care de obicei aveau un interes și nu… Citeşte mai mult »

Iosif Marian
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Prostule !!! A fost la emisiune la neatza și a povestit cum a fost la competiție in vietnam a stat 3 săptămâni mai documentează te dobitocule înainte sa ai acces la internet, ești singuri idiot din țara asta care a… Citeşte mai mult »

Iosif Marian
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Chiar o sa caut link Ul sa îți trimit Ba linge tigăi care ești, a fost in Vietnam au auzit precis și a fost miss earth Romania pt cultura ta adică miss Romania! La tine la țărănoaia s-or face competiții… Citeşte mai mult »

Ely
Răspunde la  Adrian Ioniță
1 luna în urmă

Ionita te-ai gasit sa lasi un comentariu cretin precum tine, daca taceai poate filosof ramaneai dar prin vorbe asa in vant fara substanta esti un..paduche

Cali
1 luna în urmă

Bravooo! Am văzut pe fb tău! Esti superbă !!!! Să ajungi cât mai sus ca meriți și te felicit, ai toate calitățile ! Nu te lasă în orice îți propui și vei vedea ca o sa cucerești lumea

Back to top button