Expres

O mamă, încoronată pentru prima dată în istorie Miss Venezuela 2023

O mamă, încoronată pentru prima dată în istorie Miss Venezuela 2023

Ileana Márquez Pedroza , în vârstă de 27 de ani, a devenit prima mamă care a câștigat titlul de Miss Venezuela, potrivit revistei Hola!. Ileana Márquez Pedroza a obținut mult râvnitul titlu de Miss Venezuela, intrând în istoria concursului de frumusețe, fiind prima mamă care participă și îl câștigă. Reprezentanta statului Amazonas are o fetiță de 11 ani și este profesoară.

„Venezuela… Mulțumesc că ați crezut în mine“, a declarat Ileana, născută în Valencia, Carabobo.

Acest triumf nu este doar pentru mine și pentru copilul meu, ci și pentru voi“, a adăugat noua regină a frumuseții în Venezuela, care a purtat o rochie roșie spectaculoasă a designerului Julio Mora.

Fiica sa Guadalupe a purtat o rochie asemănătoare cu cea a tinerei proaspăt încoronată regina frumuseții. Ileana va reprezenta Venezuela la următoarea ediție a Miss Univers, care va avea loc în Ciudad de Mexico în 2024.

Miss Univers a început să permită participarea persoanelor transsexuale, a mamelor și a femeilor divorțate și căsătorite. De asemenea, va fi eliminată restricția privind limita de vârstă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Cătălina Popescu, câștigătoarea competiției Miss Earth România 2023, reprezintă țara noastră, la una dintre cele mai cunoscute competiții de […]

Back to top button