Lifestyle

Dua Lipa refuză să cânte în deschiderea Campionatului Mondial din Qatar

Dua Lipa refuză să cânte în deschiderea Campionatului Mondial din Qatar
Dua Lipa a respins zvonurile potrivit cărora va cânta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2022 din Qatar.
Cântăreața a declarat că nu va vizita țara gazdă până când aceasta nu va modifica politicile privind drepturile omului, care în prezent consideră homosexualitatea ilegală și o pedepsește cu închisoarea, notează Metro.

În prezent, există multe speculații potrivit cărora voi cânta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar. Nu voi cânta și nici nu am fost vreodată implicată în vreo negociere pentru a presta astfel de serivicii”, a scris Dua.

Ea a continuat pe Instagram Story:

„Voi încuraja Anglia de la distanță și abia aștept să vizitez Qatar când va îndeplini toate angajamentele privind drepturile omului pe care le-a făcut atunci când a câștigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”.

Dua Lipa refuză să cânte în deschiderea Campionatului Mondial din Qatar


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
VAX POPULI
1 an în urmă

Altă tută pe care dacă o asculți la radio nu dai nici mucii pe ea.Când îi mai vezi și cuiele prin buze și urechi,îți vine să i le scoți cu spițul cum i-a scos Quentin Glass lui Spacker Dave pierce-ul… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
1 an în urmă
Back to top button