Lifestyle

Dr. Adina Alberts este în doliu

Dr. Adina Alberts este în doliu. Aceasta a anunțat că și-a pierdut tatăl. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare.

„Știam că va veni momentul… Am încercat mereu să mă pregătesc pentru acest moment. Tot nepregătită sunt. Și voi rămâne pentru totdeauna cu un mare gol în suflet! Drum bun printre îngeri, tăticul meu drag… Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris dr. Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.
Ea a postat și o fotografie a tatălui său.

Vestea că dr. Adina Alberts este în doliu i-a întristat pe urmăritorii ei. Aceștia au postat mii de comentarii de condoleanțe.

„Oricât am conștientiza că sfârșitul se apropie, plecarea părinților este cumplită și ne demonstrează ca niciodată nu suntem pregătiți, totuși, pentru asta. Nu sunt decat 3 luni de cand mi-am pierdut mama si este sfâșietor, chiar daca avea peste 90 de ani – nimic nu va mai fi ca înainte! Dumnezeu sa-l odihnească în pace pe tatăl dvs și să va dea putere! Condoleanțe!”, „La fel am simtit si eu cind mi-am pierdut mama acum 5 luni. Avea doar 71 de ani. Nimic nu mai este ca inainte. Dumnezeu sa-i odihnească in pace pe parintii nostri!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Da,așa este, fie că ne părăsesc de pe acest pământ mai tineri sau în vârstă, nu avem cum să fim pregătiți niciodată pentru aceste pierderi și rămânem cu un gol imens în suflet! Doar încercăm să ne regăsim și să mergem mai departe!”, i-au scris trei dintre persoanele care o urmăresc pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button