Lifestyle

Dorian Popa, implicat într-un scandal privind garsoniera pe care o închiriază

Dorian Popa a ajuns să fie implicat într-un scandal privind garsoniera pe care o închiriază. Locuința se află în București. El a fost acuzat pe rețelele de socializare că le-a cerut unor chiriași mai mulți bani decât ar fi costat cazarea. El se apără și spune că lucrurile nu stau chiar așa.

Recent, o familie din Turcia s-a cazat în garsonieră. Un influencer de pe TikTok le-ar fi găsit oamenilor locuința. Ulterior, pe internet au apărut filmulețe în care familia îl acuza pe Dorian Popa că a cerut bani în plus. La mijloc sunt 100 de lei. Chiriașii susțin că au lăsat curățenie în garsonieră, dar că au fost nevoiți să plătească bani în plus. Dorian Popa spune că situația nu a stat chiar așa. Firma care se ocupă de garsoniera lui ar fi constatat că lipsesc role de hârtie, saci de gunoi și ar fi cerut cei 100 de lei în plus.

Dorian Popa, implicat într-un scandal…

„Eu am pe cineva care se ocupă de această garsonieră, pentru că, evident, nu aș putea să am timp să mă ocup eu. Persoana care se ocupă este extrem de educată. Mesajul pe care l-a trimis acestor clienți a fost cât se poate de diplomat. Da, într-adevăr, sunt unii clienți care, în urma lor, lasă uragan. Dar asta nu este treaba mea și nu pot să schimb omenirea.
Cei care lucrează în domeniul hotelier sunt absolut sigur că mă înțeleg foarte bine. Nu puține au fost materialele în presă, dar și la TV, vizavi de distrugerile pe care oamenii le lasă în urmă. Eu nu am contact cu clienții, pentru că nu este normal, am încredere totală în cel care se ocupă”, a declarat Dorian Popa, pentru spynews.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button