Lifestyle

Dinu Maxer a acceptat despărțirea de Deea cu ajutor specializat

Dinu Maxer a mers la psiholog pentru a înțelege motivele despărțirii de Deea, după 18 ani de relație. Cântărețul susține că a reușit să accepte situația și că în momentul în care a semnat actul de divorț a simțit o „ușurare teribilă”.


Deea și Dinu Maxer au divorțat în martie 2023, după 18 ani de relație, dintre care 14 de căsătorie și având doi copii. Inițial s-a crezut că este vorba despre infidelitate, însă amândoi au infirmat aceste zvonuri și au pus divorțul pe seama neînțelegerilor din ultima perioadă.


„În momentul în care am semnat actul de divorț, trebuie să recunosc că a fost o ușurare teribilă. Am înțeles, am acceptat, am trecut mai departe. A trebuit să înțeleg. Sunt un om foarte logic și a trebuit să înțeleg motivele, cauzele și efectele care s-au produs în timp. De aceea, am vorbit cu doi psihologi și în momentul în care am înțeles situația și ceea ce s-a întâmplat, mi-a fost foarte ușor să accept și atunci am trecut mai departe.


Nu a fost nimeni vinovat. A fost o normalitate nefirească, ca să fac o metaforă. Psihologii spun că o iubire se termină după 5 ani. La noi s-a terminat după 18, deci am fost puternici, am fost tari. Important este că în momentul acesta zâmbesc. Nu am niciun fel de resentimente de fosta soție. Acum sunt împăcat și fericit”
, a spus Dinu Maxer, emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.


Atunci când s-au cunoscut, Deea avea doar 15 ani, iar Dinu Maxer avea 31 de ani.
„Diferența de vârstă nu a contat atunci, cât a contat faptul că era minoră. Evident, mi-a fost teamă atunci, și nu neapărat că s-ar duce ea să mă acuze, fiindcă eu sunt un bărbat care respectă femeia, așa am fost educat și așa sunt. În perioada aia m-am documentat asupra lucrurilor care s-au întâmplat în America, în Franța, în Anglia cu artiști cunoscuți, care odată ce s-au cuplat cu minore au fost efectiv puși la zid. Și atunci am luat hotărârea să avem o relație până face ea 16 ani, o relație ascunsă de ochii lumii. Familia ei nu a știut mult timp, ei au presupus, au bănuit, dar nu au știut. La o discuție s-a aflat abia, nu mai știut, la un an și ceva de când aveam o relație. Eu nu regret nimic. Eu nu regret nici că am fost și nici că s-a încheiat”, a mai declarat cântărețul, citat de viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button