Lifestyle

Din concurent a devenit angajat la „Chefi la cuțite”

Din concurent în sezonul 10 a devenit angajat la „Chefi la cuțite”. Titus Antonescu a fost angajat în show-ul culinar. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, el a dezvăluit cu ce se ocupă.

„Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie. Nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul”, a spus Titus Antonescu, în emisiunea lui Dan Capatos, conform a1.ro.

De ce a concurat la Chefi la cuțite

Tânărul a dezvăluit și motivul pentru care a participat la „Chefi la cuțite”, unde din concurent a ajuns angajat.

din concurent | MyTex.ro
Din concurent a devenit angajat la „Chefi la cuțite” 4

„Eu sunt cel mai puțin instruit în ale bucătăriei din tot sezonul acesta, numai că am vrut provocarea asta. am vrut să văd cum e să faci parte dintr-un show TV, să am experiența asta măcar o dată în viață”, a spus tânărul de 22 de ani.
Nu doar cu talentul lui ca designer a impresionat, ci și cu coafura. Astfel, Paula Chirilă a fost curioasă cum i-a venit lui Titus ideea de a-și face modele pe păr. „Eu mă vopsesc cu modele din astea mai nebune de vreo trei, patru ani, numai că modelul ăsta de leopard îl am de vreo doi ani.
M-a prins, mă identific, mi-a plăcut”, a răspuns el.


Tânărul este originar din Constanța, dar locuiește în București. „Străbunicii mei au trăit mult timp în Egipt, sunt și ei de origine română. Străbunicul meu a fost printre primii căpitani de cursă lungă care a străbătut canalul Suez și a legat cursa Egipt-România cu Vasul Transilvania de pasageri. E și la Muzeul de Marină decorat. Și ei după ce au populat toată traversa asta, el și bunica mea s-au mutat o perioadă acolo, au trăit acolo destul de mult. Străbunica mea a murit în 2018 la 100 de ani”, a dezvăluit Titus.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] sprijinul Mega Image, bucătarii vor găti aproape 2 tone de fasole cu cârnați. Peste 500 kg vor fi donate, prin intermediul […]

Back to top button