Lifestyle

Denise Yvonne Dowse, cunoscută din seriale precum Beverly Hills, Criminal Minds și Grey’s Anatomy, în comă din cauza meningitei?!

  • Denise-Dowse-coma-05_299370.jpg
  • Teasley_299371.jpg
  • Denise_Dowse_299372.jpg
  • Dowse_299368.jpg
  • images_299369.jpeg
 

Actrița Denise Yvonne Dowse, 64 de ani, este în comă din cauza meningitei, conform anunțului făcut de sora ei și preluat de nypost.com.

Vedeta a interpretat-o pe Yvonne Teasley, în celebrul serial din anii ’90, Beverly Hills 90210.
Aceasta era directoarea adjunctă a liceului West Beverly Hills, unde învățau personajele principale.
Denise Dowse a mai apărut în producții precum „Grey’s Anatomy”, „The X-Files”, „Criminal Minds”, „Bones”, „ House”, „Monk”, „Law & Order”, „Gilmore Girls”, „Charmed”, „The Bernie Mac Show”, „Nip/Tuck”, „Moesha”, „Sister, Sister”, „ER”, „ Step by Step”, „Buffy the Vampire Slayer”, „Seinfeld” și „Full House”.

Sora actriței, Tracey Dowse, a făcut anunțul privind starea de sănătate a vedetei pe o rețea de socializare, solicitând „sprijin și rugăciuni”.

Tracey a explicat că Denise, în vârstă de 64 de ani, „se află în prezent în spital, într-o comă cauzată de o formă virulentă de meningită”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button