Lifestyle

Delia s-a speriat de moarte

Delia s-a speriat de moarte

Cunoscuta cântăreață a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile. Juratul de la „iUmor”, emisiunea Antenei 1, a povestit ce i s-a întâmplat în miez de noapte.

„Sub nici o formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. «Cine-i acolo? Ești tu?». «Ce? Da, eu sunt adică, de ce?». Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic!”, a relatat Delia Matache într-un InstaStory.

Artista a mai spus: Dacă vreți să veniți să îmi puneți mâna pe umăr noaptea, când alerg, nu o faceți. Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi!”.

Atrasă de un star porno

Altfel, la ultima ediție „iUmor”, alături de Delia, pe un fotoliu al juraților a stat Rocco Siffredi, un cunoscut actor și regizor de filme destinate adulților. Cei de la Cancan au sesizat că starul nostru i-ar fi făcut ochi dulci italianului. Au adus în discuție și niște atingeri „nevinovate” pe sub masă.

Cârcoteli…

Delia s-a speriat de moarte


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

De ce s-a speriat? S-a uitat în oglindă, dimineața, când nu are tencuiala pe muiană?

Back to top button