Lifestyle

Delia, mamă de fată

  • delia_7.jpg

Delia Matache a aflat că va fi mamă de fată, deși… nu este însărcinată.  Ea și-a făcut, în joacă, „testul inelului”, pentru a afla sexul bebelușului. 

„Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul. „Este fată!”, a exclamat femeia. Când a auzit, Delia Matache s-a bucurat enorm și a postat pe una dintre rețelele de socializare filmarea.

„Delia este foarte atașată de cei doi nepoți ai săi, copiii surorii sale, Oana. „Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe, în lumea asta despre care vorbesc”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp, după cum amintește libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] Cunoscuta cântăreață a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile. Juratul de la „iUmor”, emisiunea Antenei 1, a povestit ce i s-a întâmplat în miez de noapte. […]

Back to top button