Lifestyle

De ce nu ar participa Dan Capatos la „Asia Express”

  • dan capatos_234556.jpg
 

Dan Capatos a mărturisit de ce nu ar participa niciodată la „Asia Express”. Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” a fost recent invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a explicat motivul pentru care nu ar merge la un concurs precum cel de la Antena 1.

El susține că nu poate fi fairplay, iar situația ar scăpa de sub control.

„Un asemenea fairplay de care eu nu sunt capabil niciodată. De aia nu mă duc la «Asia Express». (…) Nu pot să fiu fairplay. Mă uit la fiul meu și este de un fairplay incredibil. Sunt interzis prin niște baze de tenis, pentru că m-am certat cu ăia. Vorba vine că sunt interzis… dar fac urât”, a spus Dan Capatos.

Prezentatorul TV a recunoscut în podcastul „Acasă la Măruță” că s-a certat de-a lungul timpului și cu oamenii de la bazele de tenis, unde fiul său juca.
Capatos a mai mărturisit că nu îi plăcea sub nicio formă tenisul până când s-a apucat fiul său de acest sport.

„Eu uram tenisul până s-a apucat el de tenis. (…) Andrei a făcut 11 ani. El e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, acum e pe 90, deci evoluează frumos”, a spus prezentatorul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button